Computer opschonen

U heeft er waarschijnlijk geen weet van, maar uw computer fungeert naast zijn gebruikelijke taken ook nog eens als gratis stofzuiger. Het vervelende is dat de computer helemaal niet tegen stof kan. Het meeste stof komt binnen door de ventilator van de computer. De ventilator zuigt lucht van buiten de systeemkast aan om de onderdelen in de computer te koelen. Het stof in de aangezogen lucht slaat neer op de onderdelen in uw computer. Stof vormt naar verloop van tijd een deken op de onderdelen. De onderdelen kunnen hun warmte minder goed kwijt en worden heter. Onderdelen die te warm worden gaan minder lang mee. Ook kan stof kortsluiting veroorzaken.

stofvrij maken

Computer schoonmaken is werk voor specialisten die zorgvuldig met uw kostbare en kwetsbare apparatuur omgaan. Met NCSS kiest u voor zekerheid. Voor IT experts met kennis van hardware en software. Servicegerichte vakmensen die de juiste reinigingsmiddelen gebruiken, met u meedenken en eventuele storingen in uw apparatuur kunnen oplossen.

Computer opschonen

De computer opschonen is een belangrijke taak om de computer snel te houden en om computerproblemen te voorkomen.computer opschonen Tijdens het opschonen gaat een NCSS expert uw computer controleren op veel punten, zoals virus, tijdelijke bestanden, cache, register, opstart programma’s, updates en veel meer.

Laat uw computer opschonen door een ervaren NCSS Expert, dan weet u zeker dat niets mis gaat.