Netwerk / Internet

Internet

Misschien heeft u al een provider en wilt u slechts een betere maandprijs? of misschien durft u best de overstap te maken naar een nieuwe provider maar bent u bang voor gevolgen? NCSS kan u hierbij helpen! Wij kunnen u begeleiden bij het hele proces vanaf de inventarisatie van uw situatie, de advisering en kostenberaming, tot het aanvragen, overstappen en aansluiten van uw nieuwe installatiepakket.

Veel mensen kiezen bij een internet aansluiting voor een DoeHetZelf pakket dat met behulp van een handleiding aangesloten kan worden. Mocht u er toch niet uitkomen! Dan kan een NCSS expert voor u het aansluiten bij u thuis of op kantoor. Onze experts zijn ervaren met het aansluiten van alle internet aansluitingen (ADSL, kabel, draadloos en glasvezel) van alle providers.

Netwerk

Steeds meer elektronica vereist een verbinding met het thuisnetwerk en internet. Het wordt dus belangrijker om overal in huis goede verbindingsmogelijkheden te hebben. Wifi is de afgelopen jaren zowel qua snelheid als bereik sterk verbeterd, maar daar staat tegenover dat doordat iedereen wifi gebruikt dit de prestaties negatief beïnvloedt. Kabels zijn daarom nog steeds erg belangrijk en vormen de basis van een goed netwerk.

internet versterker

Mocht u een netwerk aansluiting willen op zolder of ergens in huis of op kantoor, dan kunt u dat over laten aan NCSS experts. Ze zijn vakkundig en kunnen u adviseren over alle mogelijkheden.