Netwerkbeheer

Goed en regelmatig netwerkbeheer is een must, omdat uw bedrijf bijna volledig afhankelijk is geworden van een feilloos functionerende netwerk.

Uw netwerk is één van de meest bedrijf kritische onderdelen van uw organisatie. Een storing of inbraak in uw computernetwerk kan betekenen dat uw organisatie stil komt te liggen hetgeen u veel tijd en geld kost.

Netwerkbeheer is vooruitkijken. Om uw netwerk ongestoord en veilig te laten werken is het van belang dat uw servers, computers, switches, firewalls en routers periodiek en kundig worden beheerd.

Er zijn vele ICT bedrijven die uw automatisering kunnen doen, Maar NCSS onderscheidt zich door een totaaloplossing te bieden. Naast netwerkbeheer en systeembeheer leveren wij namelijk ook alle hardware zoals een server, computer, werkstation en netwerkapparatuur. Merkonafhankelijk zodat u een juist advies krijgt. Daarnaast kunnen wij uw netwerk ook beveiligen en zelfs uw nieuwe website bouwen en onderhouden. Een leverancier die u ontzorgt van alle IT vraagstukken.

Na inventarisatie van uw bestaande IT netwerk omgeving geven wij u inzicht over de mogelijke verbeteringen. Naast een vast ad-hoc uurtarief kunt u ook kiezen voor een vast maandelijks bedrag waarvoor wij het totale netwerkbeheer voor u doen bij u op locatie of remote (op afstand). Door proactief signaleren van storingen, en deze te verhelpen voordat uw netwerk stil ligt, blijft de beschikbaarheid ervan hoog en de kosten laag. Kortom NCSS is uw netwerkbeheerder die ervoor zorgt dat uw netwerk perfect functioneert.